Drukčiji pristup ...

Kako radimo.

Foto ivo

Drukčiji pristup ...

…za razliku od ostalih foto studija koji obrađuju i printaju fotografije na stroju , mi stroj za izradu fotografija koristimo samo za printanje , nakon što svaku , ali doslovno svaku fotografiju otvorimo u Photoshop programu i pojedinačno sa različitim korekcijama obradimo.

Zašto?

Pa upravo zbog toga jer je to jedini način da izvučete maksimum od svake fotografije , softveri za obradu koji su instalirani u strojevima nemaju ni 10% mogućnosti Photoshop programa.

Alati

Od alata koristimo uvijek posljednje inačice windowsa , Photoshop-a , sve obrađujemo na uvijek friško iskalibriranim monitorima najboljih matrica , a od foto papira koristimo digitalne najdeblje foto papire u sjajnoj ili mat površini.

Proporcije...

Proporcije digitalnih foto aparata su uglavnom 3:4 , tako da je kod nas moguće po istoj cijeni napraviti format 11×15 za cijenu fomata 10×15 i na taj način izbjeći da Vam se kida dio fotografije , odnosno isprintati ćemo Vam fotografiju u full framu kao i što ste je fotografirali.

Cijene

Najbolji odnos cijene i kvalitete u Hrvatskoj.
Kompletan naš cjenik možete pogledati pod rubrikom “cjenik” , kao i količinske popuste.

Kako izraditi željene fotografije ?

… živimo u digitalnom svijetu u kojem je normalno fotografije pohranjivati na različite digitalne medije , pc-eve , cloude , servere …

Jeste li se ikada zapitali koliko su i ti načini sigurni , sigurni od gubljenja privatnosti do gubljenja Vaših najdražih uspomena iz života.

Onog trenutka kad razvijete fotografiju na papiru tada te uspomene postaju i trajno sačuvane.

Scroll to Top